Genbrug af tøj

 Jeg havde 2 hvide og 2 grå hættetrøjer liggende fra mine tvillinger ,de er til at tage over hovedet og det gad mine tvilling drenge ikke den gang ,så de er ikke brugt så meget ,men nu da mine næste 2 børn er på den alder og kan passe dem ,men de gider heller ikke hive en trøje over hoved ...jeg har før klippe i trøjer og sat lynlås i .. så jeg tænkte ud på genbrug finde nogle lynlåse i rette længde ,for de lange lynlåse koster en formue ,men disse lynlæse fik jeg for en 10 kr stk. ,så det jeg gøre , jeg klipper midt i trøjen derefter zikzak jeg og derefter syr lynlåsen på og så har jeg en hættetrøje de gider at bruge .. jeg skal så igang med de 3 næste trøjer... næste som at få nyt tøj ... jeg elsker at genbruge tøj ,når der er en mening med det og ikke bare smide ud og så synes mine børn ,at det er sjovt ,at gå rundt med deres storebrødres tøj :)


Kommentarer

 1. Det er virkelig bare en god ide... super. Den husker jeg. Min den yngste elsker også når storesøster sender en pose.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette ...tak og jeg synes det er rart at se tøjet går videre fra barn til barn og de er glade :)

   Slet
 2. Det var en rigtig god måde at genbruge "gammelt" tøj- give det nyt liv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri ... det er nemlig dejligt med genbrug af tøj :)

   Slet
 3. Flot udført. Dejligt med genbrug :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kirsten ... mangt tak .. ja jeg nyder at genbruge ting og sager :)

   Slet
 4. Super ide og sikke et fint resultat. Dejligt, tingene bliver brugt igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vibber .... tak :) ja jeg synes det er rart at bruge det man har og ikke købe nyt hele tiden :)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk