Ryd op Ryd ud status

Har du prøvet at rydde op og ud i dit liv !!!!

ikke at jeg går fra min mand eller skal flytte ... Nej bare det at jeg har for mange ting jeg ikke bruger eller har brugt i mange år ... nu skal det ud noget bliver smidt til stor skrald andet bliver givet væk ... men det jeg vil sige, at det er en lang proces, at går igennem det tager tid og det er som at går tilbage i tiden, jeg møder ting der har en historie, jeg møder ting der har betydet noget, men som jeg ved, jeg aldrig kommer til at bruge og jeg møder ting, jeg havde glemt jeg havde, om jeg er færdig NEJ !!!! jeg er kun halvt igennem for det er hårdt ... men jeg kan mærke det er godt at får de ting ud at mit hjem og liv ... jeg tænker på mine børn, de skal ikke stå med alt mit lort, når jeg ikke er her mere ... og jeg kan ikke tage det med mig :)

nå men jeg må igang igen og fylde sække og poser :)

en skøn mandag til dig :)


Kommentarer

 1. Flot proces du er i gang med. kan godt forstå den tager tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. miri ... ja og jeg skal igennem den helst i år så jeg kan bruge min tid til noget sjovt :)

   Slet
 2. Hej Helle. Ja, det kan godt trække tænder ud at gøre sådan noget. Jeg er så "heldig" at jeg bor småt, så det er simpelthen nødvendigt for mig at holde streng disciplin mht. nyt/gammelt/gemme/købe/beholde/smide ud! Så det administreres med hård hånd. Men en gang imellem gør det lidt ondt at måtte kassere pga. pladsmangel...
  KH Dorthe

  SvarSlet
 3. Og er det ikke skønt!!! Tog selv den helt store oprydning for et par år siden og hvor det lettede. Jeg prøver stadig ikke at få for mange ting i mit liv. Det stresser og fylder. Man siger gerne at for hver ny ting man køber skal man smide to ud!!! Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina ... jo det er skønt når jeg er færdig :) og jo det letter på det hele ... og jeg hapser din gode ide med 1 ting ind 2 ud :)

   tak og en skøn dag til dig :)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk