Da Henning mødt Helle eller da Helle mødt Henning

Her sidder jeg så med den mand jeg bor sammen med Henning i 2002 ,vi har på dette tidspunkt kun kendt hinanden i ca 2-3 uger ,her er vi til en eller anden fest ...
I 1999 startede jeg med at chatte på jubii på et skib !! med kaptajn og skibsrotte og forskellige rum, hvor mange sad og skrev til hinanden ... det var sgu sjovt ... jeg mødt rigtigt mange chatter og var til MANGE fester :) ...Henning var også en af de chatter, men han var gift .. jeg rør ikke gifte mænd ... 
I 2000 mødte jeg ham til en fest ,men han var stadig gift ,eller det vil sige hans kone var på vej ud af det forehold ,da hun også var en chatter og var begyndt at mødes med en anden mand ... !!!
Vi chatter ikke rigtigt sammen ,men jeg så ham sommetider på chatten skrive og en dag i 2000 så jeg, at han skrev at nu skulle han skilles ,for konen var flyttet fra ham og deres 3 børn til en mand i jylland ... chok ..
jeg mødt ham af og til ,til fester som chatter holdet rundt i københavn ,vi talte sammen ,men han lå i skilsmisse ,jeg rør ikke mænd i skilsmisse .. der er for mange problemer ... så jeg levede det skønne single liv med fester og fuld musik ..
Men i 2001 sidst på året sagde det så klik ,vi fandt sammen på et diskotek og vi har været sammen siden på godt og ondt :)
Man skulle tror vi havde travlt for jeg blev gravid 3 uger efter vi havde mødt hinanden, fødte en datter 11 januar 2003 og en søn i 2004 og vi flyttet i rækkehus i 2005 det gik bare derud af ;o)
Follow on Bloglovin 
 Du kan følge min blog med bloglovin

Kommentarer

 1. Hej Helle.
  Det er hyggeligt at høre jeres historie, og jeg har sjovt nok også chattet på jubii-skibet for omkring 10 år siden. Det er sgu sjovt at tænke tilbage på :-)
  Hav en god søndag!
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Karina ... ja det var sjove tider at chatte ,ikke at jeg sådan savner det ,nu blogger jeg/vi jo :)

   mange tak og en god søndag til dig :)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk