Arven

 Dette lå ved min hoved dør lørdag morgen ,en pose mønter udenlandske og gamle danske mønter ,sikkert ikke meget værd + en sedl ,hvor der var skrevet Arven .. jeg har ingen ide om ,hvad det drejer sig om ??? dette sker lørdag nat mellem kl 01 - 07 om morgen ... da jeg her til aften kikker på facebook ser jeg ,at min onkel er død i samme tids rum nede i Australien ,så jeg undre mig endnu mere ,ikke at jeg tror de to ting har noget med hinanden at gør ,men det sker i samme tidsrum ... det er sært ... og gid arven havde været lidt større :-)

Kommentarer

 1. Wauw... jeg tror klipsen er ret meget værd, og måske den kantede der for oven til højre... ;)

  Spændende ellers. Husk at lade os vide hvad der lige skete der :)

  -K

  SvarSlet
  Svar
  1. Kamille ... klart jeg fortæller mere om dette når jeg ved noget mere :-) tror også klipsen er en del værd hehe

   Slet
 2. Et mystisk sammentræf...

  Kan det være møntet (møntet, hi hi) på din mand???

  SvarSlet
  Svar
  1. ja meget mystisk og jeg tænkte også på min mand for han skal jo arve men vi ved det ikke ...

   Slet
 3. Ret pudsigt sammentræf! Spændende om i får mysteriet opklaret... : )
  - i hvert fald er der nogen der har tænkt på jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Liv .... vi tænker om det er en joke eller ej vi ved det ikke men jeg fortæller når vi ved mere :-)

   Slet
 4. Ej hvor mystisk og også lidt morsomt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Guldloks .... ja vi undres også og griner :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk