Halloween en gyser

De havde glædet sig så meget, men det endt i lort ... dem de skulle have raslet med var gået og de kunne ikke finde dem, og da de fandt dem gad de ikke mere, Jessica brød helt sammen, hendes lillebror blev så ked af det, og sagde det var Jessicas skyld det hele ... Jessicas verden er gået ned, hun vil ikke i skole i morgen og aldrig mere (kan mærke på hende, at hun er teenager og hormonerne raser i hende) ingen kan lide hende ,siger hun, hun er ikke pæn nok, synes hun ... ja mit moder hjerte gør ondt, men jeg ved det er noget det vi næste alle har været igennem og hun nok skal komme hele ud i den anden ende ... men det tager tid ... ØV

Kommentarer

 1. ØV for den da - det er hårdt at være barn i den alder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte .... ja jeg kan tydeligt huske da jeg var i den alder det kan være hårdt :-)

   Slet
 2. Hvor ser de begge fine ud(:

  Jeg synes, at din datter er en rigtig pæn pige, men det kan vi andre jo sagtens sige.
  Husker selv fra da jeg var barn, så selvom en fortalte en, at man var pæn eller god som man var,
  så var det ikke altid, at man helt troede på det.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi ... mange tak :-) og selvom jeg er hendes mor synes jeg da hun er en pæn pige men det kan være svært til tider at være barn :-)

   Slet
 3. Øv. For helt ondt i hjertet. Og jeg kan ikke huske hvad der hjalp dengang for mange år siden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte .... jeg bliver også ked af det på hendes vejen men tror hun vokser sig fra det håber det :-)

   Slet
 4. øv, ja det er en hård alder.... håber hun kan få en god weekend trods nederlag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Annette .... tak ... hendes dag blev bedre dagen efter :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk