Historien om 2 pynte-nåle

De er ikke noget værd, sådan i kroner og øre ... de er ikke de smukkeste pyntenåle der findes ... men de har en usædvanlig historie ...
For ca. 35 år siden finder jeg den ene af disse på gaden, den ligger der og ser sølle ud og jeg tager den med hjem, jeg husker desværre ikke, hvor jeg fandt den ... den bliver puttet pænt ned i mit smykkeskrin og ligger der i ca. 15 år godt og lunt og jeg passer på den ... 15 år senere finder jeg noget der ligger og skinner på gaden og samler det op putter det i lommer og glemmer det lidt .. da jeg en sen aften kommer i tanke om, hov du fandt noget på gaden i dag, jeg kikker på den og tænker ... "den har du da set før" ... jeg hiver mit smykkeskrin frem og ganske rigtigt der ligger en magen til ... hvor sært er det lige, 2 magen til hinanden fundet med 15 års mellem rum og ikke fundet på samme sted ... nu ligger de sammen og klæder hinanden ... og dette var en sand historie ... men gad vide hvor de oprindelig kommer fra !!!!

Kommentarer

 1. Ej hvor sjovt! Det må være meningen at de er til dig :-)
  Jeg har en ny Give Away, måske du vil linke ?
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Christina ... tror også der er en mening i at jeg fandt dem :-) jeg ligger din give away på senere i dag :-)

   Slet
 2. Det er sgu da for sjovt Helle!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bine ... ja det er pudsig at jeg lige faldt over dem :-)

   Slet
 3. Det kunne være sjovt hvis det kunne opklares hvor de kom fra....spøjst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Laila ... ja eller hvor de kommer fra og hvem der har ejet dem :-)

   Slet
 4. Ej hvor er det pudsigt. Tænk at det kan lade sig gøre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Linette ... jeg har også tænkt over at det var lidt pudsigt at jeg fandt dem på den måde :-)

   Slet
 5. Det er virkelig pudsigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja .... ja det er pudsigt :-)

   Slet
 6. Ej en sjov historie(:
  Ja, det er virkelig pudsigt, at du fandt 2 magen til hinanden.

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Heidi .... ja og det er også lidt sært at finde 2 stk der bare er de samme :-)

   Slet
 7. Tak for historien :) det er sjovt, men også lidt mærkeligt. Kan godt forstå du undrer dig over hvor de oprindelig er fra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Aslaug .... ja jeg undre over det var 2 ens jeg fandt ... :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk