Jeg har syet en Lilou kjole

Jeg har syet en Lilou kjole fra sy bogen " kærlighed ved første sting " af Tilly Walnes bogen har jeg lånt på biblioteket (tror ikke jeg aflever den de kommer nok ikke til at savne den) bilder jeg mig selv ind ... ej jeg aflever den selvfølgelig, men det er en bog jeg ønsker mig.
Kjole har jeg syet til min datter og her kan du se kjolen og lidt om hvordan vores foto dag gik ... 


Kommentarer

 1. Super smukt, har jo selv bogen og syet Megankjolen. Elsker den bog der er virkelig mange smukke mønstre i

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena .... mange tak :-) så godt din flotte megankjole og den har jeg også tænkt at sy :-)

   Slet
 2. Hvor er den blevet flot!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina ... mange tak :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk