De forsvinder

Jeg har lige opdateret min blogliste, som du kan se i bunden af min blog ...

Jeg havde ca 400 bloggere på listen og jeg kikker den igenemme af og til og jeg har fjernet 94 blogge på den i dag ... da de ikke har været aktive i over et halvt år eller mere, så jeg regner ikke med de kommer tilbage, men man ved aldrig !!!

Hvor blev de af !!!!! .... jeg ved det godt, livet er ikke at blogge, men hold da op mange er stoppet og nogle får har fået nye blogge, andre er flyttet til en anden platform ... mange igen er rykket på facebook og rigtigt mange er på instagram ... 

Bloggers delight har stor succes i deres bloggere, de snupper de mest sete blogger, dem der har mange følger og klik, misforstå mig ikke, jeg er ikke misundelig og har intet negativt, at sige om dette ... 

Så når jeg tjekker min list igen om nogle måneder så kan jeg helt sikkert slette flere ...

Men nu er liste UpToDate og der er stadig mange dejlige blogger tilbage ... 

Der er bare ikke så mange nye blogger på vej .. de unge finder at instagram og snapchat er letter og hurtigere, fint nok man må følge med tiden :-)

Kommentarer

 1. Jeg er her skam stadig

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helena ... ja det er du og skønt for det :-)

   Slet
 2. Jeg er her også, men åh, jeg er så dårlig til at få skrevet hos andre for tiden....Jeg er heller ikke god til at få opdateret min blog.
  Det kunne være et mål efter min sommerferie at få mere gang i bloggen og ikke kun at læse med, men også smide nogle ord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anja ... godt du stadig er her og ja det kan sommetider være svært at finde gnisten til at blogge igen håber du kommer igen igen :-)

   Slet
 3. Ja, det er vildt ærgerligt. Jeg er selv på Instagram - lige startet. Nemt men slet ikke det samme
  KH Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina .... nej at blogge er ikke det samme som at være på instagram desværre kan godt lide begge steder men bloggen kan så meget mere :-)

   Slet
 4. Jeg er der skam også.....har dog måtte gå på kompromis og nøjes med at skrive når
  både tid, lyst og lejlighed er til det. Har lange arbejdsdage. Og der er så meget andet der skal nås.
  Og ja...Instagram er en let måde at blogge på.......men giver jo ikke samme detaljerigdom ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laila ... nu dyntes jeg jo at man kun skal blogge af lyst og når tid er til det .. det skal jo ikke gå hen og blive en sur pligt for det er så hyggeligt alt det blogværk og ja instagram er let hurtigt og nemt :-)
   og godt du er her :-)

   Slet
 5. Hej Helle
  Ja, der er blevet noget øde i det "gamle Blogland", netop derfor har jeg også valgt at "flytte" med over på bloggersdelight og jeg håber da at du vil følge med derover. Har altid været glad for dine kommentarer og aktivitet rundt omkring :) Dem der har flyttet fra blogspot kan du jo stadig opdatere i din blogliste ved at tilføje dem fra webadressen (hvis ikke du lige vidste det i forvejen ;) ) Min nye adresse bliver pralerier.dk (selvfølgelig), men der kommer også indlæg på bloggen om det, når det bliver helt klar og officielt :) Kh. Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mie ... jeg følger da klart med dg over på BD og håber da der er mere aktivitet derovre :-) jeg fornyer da min blog list :-) og glæder mig til at se din "nye" blog :-) og så kan vi jo se frem til efteråret og vinter og at flere læser blogs :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk