Min datter på instagram

Hun er min datter og hun er 12 år ..
Er det i orden at børn er på instagram !!!
Min datter er under opsyn, jeg følger hende på instagram og hun får ikke lov til at ligge billeder på, som udstråler sex, for der er hun slet ikke  ..
Men det er tydeligt, at hun elsker sit hår :-)

Men jeg tænker på hvorfor er vi på instagram ??? altså dem der er ..
Seriøst, Hvem gider se, Hvor mange is jeg spiser eller Hvad min kat laver eller mit barn/børn sover ... eller Hvor jeg handler og hvad jeg strikker og Hvad jeg fik til middag og mine gæster eller druk ture ... eller mit hår eller Hvilke kjole jeg har på ... Hvordan mine sko ser ud ... eller min jul og påske og pinse og nytår ser ud !!! 

Har det interesse!!!!! det der er interessant, er vi elsker sladder og folk der er syge eller ulykkelige mennesker og især kendt mennesker .. skandaler ...sex ... dem der har slanket/tabt sig og KAGE :-)
Giver det mening ...

Kommentarer

 1. Jeg kom på instagram for at følge noget familie, som bor på Færøerne. Men desværre ligger de aldrig billeder op.... men jeg er hooked på instagram. Det er hurtigt og nemt. hurtigere end Facebook og så bliver jeg viiiiildt inspireret af alle dem jeg følger (bl.a dig ;)). Min datter på 12 får dog indtil videre ikke æren af at være på de sociale medier. Og indtil videre har hun accepteret det, selvom hun snart den eneste fra klassen der ikke er på. Men hun har været vidne til en der blev ked af at blive afvist af en de andre klassekammerater og gjort til grin. Det gjorde indtryk på hende og vi er blevet enige om at det må vente med en konto på instagram.
  Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susanne ...min datters skolekamerater er ikke alle lige søde og her taler jeg om instagram de udelukker nogle andre piger også min datter men hun tager det ikke så nært ..der er en del klikke i den klasse men sådan er det sommetider at gå i skole man kan ikke være venner med alle bare de ikke mobber så er det ok ... det er ok at din datter venter :-) og jeg elsker også IG :-)

   Slet
 2. Jeg synes det er helt fint hun er på IG. Så længe at du holder lidt øje med hvad der lægges op og vejleder hende i brugen af sociale medier. Vi lever i en verden hvor facebook, IG, Twitter osv er en del af hverdagen. Og hvis man lærer sine børn om hvordan man opfører sig på disse og passer på hvem de har kontakt med, så ser jeg ingen grund til at holde dem væk derfra.

  For mit eget vedkommende så er jeg på IG på grund af det kreative. Jeg elsker at få inspiration til især tøj jeg kan sy. Og så er det jo også lige hyggeligt at følge med i familien og vennernes liv. Jeg er ikke bleg for at slette nogen, hvis det de lægger op bliver for kedeligt for mit vedkommende. Jeg ville f. eks. aldrig følge én som blot lægger det ene billede efter det andet op af sig selv...

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linette ... jeg elsker IG og har fundet mange dygtige sypiger .. fra andre lande, ikke at dem i dk ikke kan sy dem følger jeg jo også og det er meget hyggeligt at hvad du syr og andre tryller frem :-) jeg er ikke så sej som dig har sgu svært ved at slette nogle hvis de viser det samme om og om igen send lige lidt sejheds støv hehe

   Slet
 3. Jeg er fan af IG:-) Jeg følger mange forskellige typer profiler, men er f.eks. ikke så ivrig efter at følge dem der blogger om deres smukke designerhjem....jeg vil helt sikkert også gerne bo pænt, men da jeg ikke er typen der går ud og bruger mange penge på dyrt design, er det ikke dér min interesse ligger. Jeg synes at de hverdagsbilleder du nævner er med til at give et indtryk af de personer man følger og det kan jeg godt lide. Jeg tror faktisk ikke jeg følger nogle kendte, men jeg følger en del bloggere og jeg synes at IG giver en mulighed for at komme lidt tættere på bloggeren og det er hyggeligt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina ... jeg følger ikke boligIG da jeg ikke har mulighed bare at nærme mig det niveau de er på og min mand vil ikke have et dukke hjem hehe ... jeg følger heller ingen kendte tror jeg !!! jeg følger også mange blogger især dem der syr ... jeg følger en del fra andre lande især dem der syr hehe elsker at se hvad de tryller frem

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk