Så nu må vi igang og listen er lang

Boys/Girls month det kunne også være Kids month 
Mors måned
Diy måned
Kreativ indretning måned
Genbruds måned
Kage/mad måned
Farve måned
To-Do/Ta-Da måned
Fra lager måned
Tema måned (efterår-forår-jul-sommer-påske-vinter)
Opgave måned (tasker-kjoler-bukser-bluser osv !!! )
Hvem laver det bedste (konkurrence) for sjovt ... ps og måske man kan vinde en  præmie 
Giveaway skal være 100% hjemmelavet og afholdes på egen blog 
Blogtræf er der mange der ønsker ... 
Ja listen er lang .....
Og kom gerne med flere ..
Hvis der sættes en opgave igang hver måned så er det ikke et krav at man skal deltage .. man hopper på når der er noget man lyster .

Med så mange emner bliver det svært for mig at skulle starte ud med et af dem (for mange valg) og jeg vil helst ikke udelukke nogle blogge alle skulle ha chancen til at være med på den første ..uanset hvilke krea man laver ... så hvad vælger jeg ...
Jeg ligger blidt ud To-Do/Ta-Da ... og her kan det være alt .. noget der har ligget langt ned i bunken som skal laves .. noget man har set på nettet man bare vil lave ... en ide der brænder i hoved der bare skal ud .. ja det kan være alt :-)
jeg laver et indlæg en af dagene så det bliver en september opgave ..
I er meget velkomme til selv at lave indlæg om en måneds opgave på jeres blog I vil starte ..
Ja jeg glæder mig :-)
en ide :-)

Kommentarer

 1. Weee... glæder mig, har allerede noget der brænder :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia ... dejligt og jeg glæder mig også :-)

   Slet
 2. Det lyder spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Chain of Yarn ... jeg håber det bliver godt :-)

   Slet
 3. Jeg er så klar! og har flere ideer :) Dejligt det snart er september ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina ... super .. glæder mig til at se dine ideer :-)

   Slet
 4. Jeg er helt sikker også med.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda ... dejligt du er med :-)

   Slet
 5. Hej Helle
  For at To-do/ta-da kommer bedst rundt, så har det tidligere virket smartest at En samler op, på hvem der er med og f.eks. laver et indlæg med de blogs der har meldt sig.. så er der nemlig en chance for at man finder nogen man ikke kender.. :o) ellers vil jeg jo kun se dem som der i forvejen er på min liste over blogs som jeg følger :o) Hvis du ikke selv har tid til at lave indlægget så sig til.. så vil jeg gerne hjælpe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda ... Du er velkomme til at ligge ud med to-do/ta-da ... jeg havde tænkt, at det ikke kun var mig der tog stafetten, håber flere vil løfte med ... så lad os få en omgang to... :-)

   Slet
  2. Så gør jeg det... Når du laver dit indlæg... Henviser du så over til mit... Så skal jeg nok lave et indlæg i aften omkring det.. Mere fordi det er her på din skønne blog at en del har læst om det :-)

   Slet
  3. Så gør jeg det... Når du laver dit indlæg... Henviser du så over til mit... Så skal jeg nok lave et indlæg i aften omkring det.. Mere fordi det er her på din skønne blog at en del har læst om det :-)

   Slet
 6. Hej Helle

  har du set at der faktisk er 31 skønne bloggere som har skrevet at de ønsker at deltage.. Det er da fantastisk.. ;o) godt initiativ.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Linda ... det er da vildt skønt :-) 31 !!!! wow det er dejligt glæder mig til ae hvad I alle finder på :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk