Mænd og Æg


Jeg har set filmen Mænd og Høns ... og her er min mening ... den er klam og her tænker jeg hvem har kommet på manuskriptet og plot et og historien ... har de røget en stor fed og været skæve eller fulde da de lavet historien ... skuespillerne var som altid fantastiske og de spille så realistiske, at de ramte mig og det er en historie, jeg ikke glemmer, selvom selve historien er syg ...

Min mand og hans venner syntes filmen er total fed og skide sjov .... og de ved jeg hader den film, derfor synes de, at de ville tage en jokes på mig, min mands venner har høns og så skulle jeg da ha æg fra dem hehe ,og en masse jokes min vej, om de æg, som I kan tænke jer til, især jer der har set filmen :-)


Kommentarer

 1. Kæresten og jeg så filmen for nogle uger siden og jeg har det på samme måde..
  Den film er simpelthen for klam og ville blive forbudt i mange lande.. føj...
  Havde faktisk lidt glemt hvor klam den var til jeg læste dit indlæg, så kom jeg til at tænke på den igen.. føj..
  Håber det går hurtig væk igen.. ;)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jeanette ... jeg ved ikke hvordan andre ser på den og om de forbyder den ... men jeg skal ikke se den mere ... og du glemmer den nok igen skynd dig at se en film du synes er god :-)

   Slet
 2. Jeg har ikke set den, men tænker at jeg ikke behøves gøre det - når både du og Jeanette synes den var klam... kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte ... nu vil jeg jo ikke fra råde nogle at se den ,men jeg ved fra flere, at de synes den er klam og at den vil de ikke se igen, andre igen synes den er sjov, der er godt nok delte meninger om den film ... :-)

   Slet
 3. Dejligt med noget humor fra din familie:-) Jeg har ikke selv set filmen men flere kolleger har, ligesom dig, sagt at den er klam, så jeg springer bare over.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christina .... jeg vil da ikke fra råde andre at se filmen jeg ved mange finder den morsom men igen mange finder den klam ... ja det er godt med humor :-)

   Slet
 4. haha det da humor, jeg kan faktisk ikke rigtig finde ud af om jeg kan lide filmen eller ej... men har ikke et behov for at se den igen hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Joan ... ja det er humor hehe og som dig er det ikke en film jeg vil se igen :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk