Køkken #1


Kommentarer

 1. Julen er reddet ;-) håber I får nogle gode dage. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bergitte ... ja den er reddet ... dejligt ... og en dejlig jul til dig og din familie :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Kære Kate ... enig :)

   Slet
 3. Det er da godt i kan lave mad. Nu mangler i opvaskemaskinen også kunne være sat til. Håber I får en dejlig jul og om nogle år kan i grine af dette her års juleaften hvor I har måtte gå omveje for at få det til at hænge sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Unknown .... ja og det er dejligt at kunne lave mad ... man ved kun hvor besværligt ting er når man må undvære det ... og opvaskermaskinen er vi ved at finde en løsning på ... takker og god jul til dig :-) ... og ja jeg ved jeg vil huske denne jul med et stor grin om nogle år hoho ... trist jeg ikke kan se hvem du er ...

   Slet
 4. Glædelig jul Helle.
  Jeg håber alt flaskede sig og at I fik en dejlig julemiddag og julehyggelig juleaften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kari ... Takker og en dejlig bag jul til dig og din familie ... vi kom igennem jule ok med besvær :-) g jeg glæder mig så meget til at mit køkken kommer op til januar :-) godt nytår

   Slet
 5. Godt nytår, Helle -- som jo bl.a. bringer dit nye køkken. Glæder mig til at se det "live".

  SvarSlet
 6. Kære Bella ... Takker og godt nytår til dig :-) ..glæder mig også meget til at se det live :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk