Da Dennis klippede mit hår

Året er ca. 1980 og jeg er lige knap 18 år jeg starter på EFG i Herlev på Transformervej sammen med mange andre ung i min alder.
Jeg havde langt lyst hår, affarvet og dengang var det hot at ha meget smalle øjenbryn (ikke pænt) nå men på billede har jeg røde graviditets bukser på ,jeg er ca 3-4 måneder henne ... barnet har jeg ikke, men det er en anden historie.
Men på denne skole går der også ung Dennis Knudsen, han er ca. 16-17 år og ser pæn ud og er en sød dreng ,som har en drøm om at blive frisør og makeup artist ... resten er historie :-) nå men ham her Dennis ledte efter en at klippe hår på,  jeg sprang til som forsøgskanin ... jeg kan ikke med 100 % sikkerhed sige ,at  jeg var den først han klippede, men tæt på ... dette er frisure Dennis gav mig ,og jeg kan kun sige han sikkert er blevet bedre med tiden til at klippe hår ... jeg kendte ikke Dennis fra Mørkhøj, men vi havde dengang fælles venner ... et sjovt minde :-)

Kommentarer