verdens yngste cosplayer

Når man som min søn og svigerdatter er bidt af en gal cosplayer ,så står det jo skrevet i stjernerne at deres nyfødte datter Zoey også må gå den vej ,har hun et valg ... nej ... men her er hun i klædt en dragt jeg har syet til hende ... en fisk fra pokemon som hedder #Magikarp .. syntes selv den ligner godt og jeg kan nu se frem til at jeg nok kommer til at sy flere cosplay tøj til hende ... jeg er igang med at sy cosplay tøj til min datter, som hun skal have på til Genki i Farum Arena i denne weekend.

Kommentarer

 1. Hvor er den sød den lille dragt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise .... ja jeg er helt vild med den dragt og tak :-)

   Slet
 2. Den er også vildt sød Helle :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk