#blingbling taskeHold nu op det er længe siden jeg har blogget !!!! lysten har ikke været der og jeg har haft mega travlt med livet ... Men nu har jeg været kreativ og jeg har flere projekter igang og gud hvor er det godt ... denne taske fik jeg af en god veninde for længe siden og i dag fik jeg øje på den og så skulle den bare pyntes med blingbling ... den er da blevet fin og festlige hvis man er til blingbling ... ses
(blingbling er købt i stofogstil)

Kommentarer

 1. Er helt vild med den <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise ... så enig jeg er også vild med den :-)

   Slet
 2. Den er blevet rigtig flot. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte ... takker :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk