Halloween


Slik og ballade ... mange børn kom forbi og råbte slik og ballade .. vi havde pyntende op med uhygge og pakkede små pakker med slik ... Jessica og jeg havde arbejde på vinger ,som hun havde på, de er blevet super flotte ... vi havde købt ægte fjer og bagefter tænkte vi at, det nok var som pels fra et dyr ... vi syntes bare at pels og fjer ser pænere ud på det dyr, som er født med det... 

Kommentarer

  1. Hvor er det bare flot. Jeg må indrømme, at vi ikke har gjort noget ud af det i år. energien var der bare ikke. Kh. Birgitte

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare flot, så fine vinger I fik lavet og hvor ser hun skøn ud:-)
    Jeg havde også pyntet op og fik mange monstre og væsner forbi til slik og spas.
    Rigtig god weekend til jer.

    SvarSlet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk