Fra Brudekjole til Konfirmations kjole

Jessica og jeg fandt denne brudekjole i genbrug, vi gav 250 kr for den , den fejler intet udover nogle pletter/skjolder ,som jeg har fået væk i vask. Det er en Lilly brudekjole og vi har søgt på google om vi kan finde ud af, hvornår den er fra, vi fandt en der ligner fra 1960, men denne kan godt være fra 1970 eller 1980 .. og hvis der er en, der læser dette indlæg og genkender denne kjole og ved hvornår den er fra ,så må man meget gerne skrive dette i en kommentar :-)
 Der følger desuden 2 underskøjter med den så der er fyld i kjolen ...
Vi tænker, at omdanne den til en konfirmations kjole til Jessica til næste år. Den er for stor til hende og det er en fordel ,så kan vi lave den mindre og korter ... Der er en del der skal tages af den, så som den store blonde krave og den store sløjfe bag på + blonde forneden. Hun vil meget gerne har en kjole med fylde ,så vi genbruger de 2 skøjter ... de store ærmer er vi ikke glade for ,så der er vi gået i tænke box .. så vi går stille frem og tilpasser den langsomt uden at klippe i den lige med det samme. 
Jeg kunne sagtens købe hende en kjole til hendes store dag ,men hun syntes selv, det er en sjov ide, at lave noget ud af en ældre brudekjole, det giver det hele en historie senere hen i livet.
Vi vender tilbage, når vi begynder projekt brudekjole til konfirmation kjole.

Kommentarer

 1. Genial idé, så kan i gemme den og en dag kan den (eller det i klipper af) blive dåbskjole.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Servicehund ... Tak :-) vi har tænkt på at anvende det er bliver klippet af intet må gå til spilde :-)

   Slet
 2. Det er da en super ide. Genbrug er altid godt og I er så dygtige til at sy. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Birgitte ... Tak :-) bliver glad når nogle syntes vi er dygtige takker :-)

   Slet
 3. Zarina Tina sose17.30.00

  Hej Helle hvordan blev resultatet? Kh Zarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Zarina ... vi er desværre ikke kommet så langt vi har klippede den men mangler st sy den samme igen ..jeg lover at vise den når den er færdig :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk