Brændte mandler de bedste #27200 g mandler i en gryde ,og lidt vand de lige kan svømme rundt i ,varm det op og tilsæt flormelis (ikke hvidt sukker) ca 1 dl. ,god varme i gryden og rør godt rundt til vandet er fordampet og flormelis bliver hvid, derefter rør til flormelis smelter ,og mandlerne begynder at sige pop lyde, så ud på en bradpande for at køle af ... pas på de forsvinder !!!! ej de smager bare så godt ...
Jeg har nødeallergi - når jeg spiser nødder river og krædser det i min hals ,og jeg bliver dårlig, men jeg har fundet ud af ,at hvis jeg skolder eller som de her mandler ,så kan jeg spise dem .. sært .. Hasselnødder som jeg elsker ,kan jeg slet ikke spise ... de giver den vildeste allergi :-(

Hvordan laver du dine brændte mandler ?

Ses i morgen :-) tak fordi du se med ..

Kommentarer

 1. Så dufter der af jul!

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære A .... Det tænkte jeg også da jeg stod og duftede til dem hehe

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk