Designer taske - skole klar - #13

 Min datter ønskede sig en ny skole taske ,så  hun tegner en taske til mig ,og så mente hun ,at den kunne jeg så bare lige sy ... Vi satte os ned og tegner ,og snakkede om designet ,og ud fra dette lavede jeg denne rygsæk/taske med hendes hjælp .
Jeg lærte hende at quilte ,og det var hun super god til ... Så ,jo vi kan kalde denne taske vores designer taske, for jeg har ikke "lånt" noget udefra :-)


Min datter ville meget gerne ha mere pels på sin bomber jakke ,så jeg måtte lige sy mere på , (billede til højer har mere pels på ) og den er blevet så fin ,med mere pels .... Det er ikke rigtigt pels ..Pels ser meget pæner ud på dyr ,så vi går ind for falsk pels og skind.

Ses i morgen og ha en dejlig aften :-)

Følg gerne min blog, og se hvad jeg finder på :-)

Kommentarer

  1. Sikke en smuk taske, I har fået lavet <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Louise ... Takker :-)

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk