Er der stadig nogle der læser blog #8

I så fald hvilke blog kikker I med hos ?

Året 2007 var året ,hvor jeg fik øje på at der var noget der hed blogs og så var jeg hugs !!!!

Som ung pige skrev jeg ikke dagbog .. jeg skrev stort set ikke ... kunne heller ikke lide at gå i skole , så jeg havde ikke meget træning i at skrive ..

Men at ha en blog tiltalte mig , her kunne jeg bestemme og indholdet bestemte jeg også ,så i 2008 oprette jeg min blog og eftersom jeg havde domenet Belladotte så kom min blog til at hedde dette.

Men læser I med og er følger af blogge og hvad type blogger læser I ?

Da jeg startede ud var det krea blogge jeg faldt for ,og dem var der mange af omkring 2008 og op til 2013 ,og så gik det ned af bakke ... facebook og Instagram var stedet krea folk søgt ud til og nu er der stort set ikke mange kreablogge mere - men det var en fed tid :-)

Jeg savner den tid !!! 

Og denne her er har jeg syet for mange år siden den er ikke fuld str. se den lille tændstiksæske ned i højre hjørne :-)

Ses i morgen og ha det som du ser ud :-)

Kommentarer

  1. Jeg følger en del blogs, men bruger Bloglovin' til at følge. Jeg følger mange forskellige blogs, ikke noget bestemt emne. Er slet ikke kreativ ;-) kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Birgitte ... jeg følger også en del blogs gerne lidt af hvert alle slags ,ikke kun kreative blogs ,mange har de noget at byde på :-) nej men du har en meget alsidig blog som også er god :-)

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk