Fra tanke til handling #5

Husker I dette indlæg om vores bella kjole her 
Og dette indlæg med de lyserøde serviet blomster her

Som I kan se, så viser jeg, at jeg har klippede lidt i bella kjolen ,den går hende nu til hendes knæ og det gule organza er tager væk .. jeg har 2 gule lagn, som jeg har klippede i runde dinser hehe og så syr jeg dem på i hånden ( det vil ta en krig at blive færdig) jeg vender tilbage når den er færdig ... eller nej jeg poster jo indlæg hver dag, så jeg vender tilbage med nyt fra denne kjole, når den er færdig.

Hvad mener I om det jeg har gang i !!!

Ses i morgen .. og ha det som du ser ud ... :-)  

Kommentarer

  1. Wauw sikke et kæmpe stort arbejde :-) Jeg glæder mig til at se dit færdige resultat :-) God arbejdslyst med den smukke kjole <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Louise ... Mange tak :-) og jeg måtte lave kjole helt om men det viser jeg i et andet indlæg :-)

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk