Nu må I videre ... #28

I 1999 købte jeg disse 2 mickey mouse fra mcdonalds de kan skilles ad og hver del kan noget ..
Kan husk mine tvillinger elskede dem og leget med dem .. Nu er de drenge 21 år ,den ene er flyttede og den anden bor hjemme ... jeg er igang med den helt store oprydning i mit hjem ,og nu er det er disse 2 der må flytte hjemmefra :-)

Om de er noget værd, næ ikke det helt store .. Så de bliver solgt på e-bay for ca 250 kr .. Men på et drenge værelse ,ville de da pynte fint ...

Jeg hader !!!! at skulle skille mig af med ting ..det er så mega svært ... og det er selvfølge ikke alt jeg skiller mig af med .. Men for mig ,har hver ting en historie og det er lige der ,det gør ondt ,at skulle af med dem ... Så tænker I måske ,hvorfor så gå af med dem .. Jo ,det er for at få mere ro i hjemmet og mere plads .. for rod giver stress og jeg har stille og roligt rydet ud ,og jeg kan mærke ,at det giver ro ... Så visse ting må videre ... Så processen er:  Jeg finder ting - kikker på dem - tænker og føler om det er ok de ikke er her mere ... 

Hvordan har du det med ting i dit hjem !!!

Ses i morgen og nyd solen for snart er det vinter :-)

Kommentarer