Serviette og limpistol og Zoey 1 år #4

 Lagkage skal der til når der er fødselsdag og især den første gang man fylder år :-)
 Servietter fra Ikea og min elskede limpistol ... jeg havde set noget på Pinterest ... så jeg klippede runde cirkler ud i de pink servietter og limede dem på et 1 tal i pap nem og billigt og meget sødt.
 Her kan I se det fine 1 tal .. min datter og jeg fik helt lyst til en kjole der ligner det et tal .. så jeg har lagt hovede i blød .. vi skal da har en kjole der ligner ...stolen er købt i genbrug og er super sød og en gave til mit barnebarn Zoey.
Så lavede jeg lige lidt have pynt også af servietter ala ponponer ... billigt og nemt pynt ...

Ses i morgen :-)

Husk at følg min blog ,hvis du vil se mere.

Kommentarer

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk