At samle til bunke #60

Vi er alle samler ... og nogle gange tager det overhånd ..
Jeg har et lager af stof ... som i meget stof ..

Det fylder 
Det samler støv 
Det mørner 
Det falmer i farve med tiden 
Det lugter med tiden ,da det ligger urørt hen.

Jeg kunne gi mit stof lager til en anden , men det gør jeg ikke ,da jeg har planer med at sy noget af det ,problemet er bare der er så meget ,at jeg mister pusten og sommetider opgiver ..

En af grunden til jeg har sat mig for ,at skrive hver dag på min blog er ,at jeg så får hevet mig selv i nakken og får syet .. ellers falder jeg ind i min computer og sidder fast :-)

Jeg ved mange s,om syer har et lager ,nogle et mega stort lager af stof ,andre et mere beherskede et .. og for mange af dem vil de reducer deres lager af stof ,mens andre igen elsker deres lager og har ingen problemer .

Men jeg undre mig over ,at mange er stolte af deres stof lager ,skulle man ikke være mere være stolt af det man syer !!!! 

Nu ved jeg også af strikker og hækler ,har garn lager og her er det nok det samme som med sy-menneskerne .

Og jeg er sikker på at der er mange andre former for lager mennesker ... smykke og andet håndværk ...
Ses i morgen og husk at nyd solen :-)

Mit lager :

Kommentarer

 1. Åh hvor jeg dog kender det med at samle til huse :-D

  Det er flere år siden, jeg senest syede noget, men jeg har da stadig et stoflager, som jeg ikke nænner at skille mig af med. Derudover har jeg et lager af materialer til gaveindpakning, et lager af materialer til smykker, materialer til scrapbooking og jeg ved ikke, hvor mange klistermærker selvom jeg stort set aldrig bruger klistermærker :-D

  Måske det snart er tid til at rydde lidt op i mine mange, mange ting? :-)

  Du ønskes en god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise ... tror mange samler på en masse ting de tænker de en dag skal lave noget ud af og så kan de ikke finde tiden ... og så ligger det bare og samler støv .. så ja det er godt at få rydet lidt op eller lave noget ud af det mens man kan :-) tak og en god weekwnd til dig også :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk