Er det usmageligt #44

Min søn kom til skade kl.07.55 på vej til skole i dag ,på en vej hvor der holder biler på cykelstien.
Jeg har taget billeder af bilen og min søn ,og lagt dem op på en facebook side i min by. 
Jeg finder ud af ,at andre er kommet til skade på selv samme vej ,og at det til tider er svært for udrykningskøretøjer ,at komme frem.

Mange tilkende gav ,at det var utroligt at de biler måtte holde der, men en enkelt skrev at det var usmageligt, at jeg lagde de billeder frem ... !!!
Jeg har lært gennem tiden ,at for at kunne bevidne sin ret må man ha beviser ,så de billeder er mine beviser ,og hvis min søn lå og blødte eller andet forfærdeligt ,havde jeg ALDRIG taget billeder med ham på.
OG før jeg tog de billeder havde jeg tilset min dreng.
Jeg blev ringet op kl.07.55 af en fremmede mand ,der spurgte om min søn hed Daniel ... mit hjerte stod stille og tiden stod stille ,for i det sekundet ved man ,som mor at dette er ikke godt ...manden taler videre " jeg sidder her sammen med dig søn, som er kommet til skade ... jo!!! jeg er hans mor .. jeg spørger " kan han tale !!!! for kan han det ,så er han ikke død .. ... manden havde været vidne til at min søn kørte galt pga af biler der holder ,hvor de ikke må og at det er sværte at parsere bilerne ... nå, men mig i fulde fart ned i min bil og 180 i timer (ej kun 40 km) ud til min søn ... fremme ved min søn ,gå hen til ham forsikre mig ,at det ikke er alvorligt og taler med den mand der så ham falde ... der var tilkaldt en ambulance og nu venter vi på den komme frem ... af bitter erfaring tager jeg billeder af bilen og min søn og hans cykel ... i disse tider ,hvis man vil ha ret eller skulle bevise noget ,er man nødt til at tage billeder af ALT ... men igen, hvis der havde blod så havde jeg ikke taget billeder af min søn ,men kun af bilen.

Vi er hjemme fra hospitalet og han slap men slemme knubs og skal slappe af de næste på dagen ..

Hvor går din grænse ang. billeder ved ulykker ???


Bilen er anmeldt flere gang fik vi at vide ,da vi ringet til nemlig.com ,og jeg har også skrevet til vores lokal blad og til Gladsaxe kommune ... vi har svar fra alle 3 steder ...
Kommentarer

 1. Hvor godt at der ikke skete mere. Er helt sikker på som du også skriver at du først tog dig af sønnike♥ Synes det er sejt at du har fået skrevet og taget billeder så der kan blive gjort noget ved problemet på den vej. God bedring til sønnen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina .... Tak og sønnen har det bedre i dag :-) jeg har bare lært af bitter erfaring at der skal tages billeder hvis man vil bevise noget ... min tanke var helt klart på min søn først :-)

   Slet
 2. Ej hvor synd for din søn, at han skulle ud for dette uheld, meget uretfærdigt.
  Og jeg forstår dig til fulde, at ens barn bliver syg eller kommer til skade er bare det værste.
  Jeg synes det er helt ok at tage billeder, især ved ulykker og for at have beviser.
  Ingen hjælper jo ret meget i dag og slet ikke uden kraftige beviser eller argumenter.
  Så du har mit skulderklap.
  Hils din søn god bedring, også psykisk skal han jo komme sig over oplevelsen.
  Tanker herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tina ... Takker og han ser ud til at ha det bedre i dag efter han har sovet :-) ja verden er sådan i dag at der skal beviser på borderet før nogle tror eller lytter til det man har set eller oplevet ... tak for tanker vores vej :-)

   Slet
 3. Nu har jeg haft tid til at tænke over, hvad jeg egentlig mener om at tage billeder ved ulykker - den skulle lige rotere lidt på øverste etage :-D
  Jeg bryder mig ikke om, når fremmede standser op for at glo og tage fotos, men jeg synes, det er en god ide, at du tog billeder som beviser - du tjekkede jo først din søn, og du er pårørende :-) Så du har min opbakning <3
  Jeg håber, din søn kommer sig uden mén både fysisk og psykisk <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise .... jeg er stor modstander af man tager billeder af ulykker især ved dem hvor det er meget slemt, men igen verden og andre vil ha beviser på det vi har set og oplevet ... og sønnen ser ud til at ha det bedre i dag :-) tak for opbarkning :-)

   Slet
 4. Det er helt ok, at tage billeder af en ulykke, hvor din søn, eller en af dine kære er indvoldveret, som bevis. Der bliver ændret meget ved virkeligheden, hvis man skal ind og forsvare sin ret. I dag er det ikke at have ret, men at få ret.
  Hvorfor er det nødvendigt for dig at skrive, at der ikke er blod. Hvis man skal have bevis, er det da underordnet. Jeg synes du har gjort det rette. Fint at du har lagt dem op på Facebook . Det er nødvendigt. Hvis nogen har ondt af det, er det dem der har et problem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lykke .... jeg tænker de billeder som til tider bliver vist af ulykker meget voldsomme billeder dem vil jeg helst ikke se på eller være den der tager dem ... men igen hvis der skal besvises noget så skal der billeder til sådan er verden i dag ... og sønnen har det godt i dag :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk