Farve August / Goddag September #32

Status !!! jeg har blogget i hele August 31 dage i streg ... det har været hyggeligt og til tider svært ,for nogle dage har jeg bare ikke haft tid ,og jeg har skulle finde emner til 31 indlæg ,MEN jeg glæder mig til de næste 30 dage i September :-)

På billederne kan du se lidt af det jeg har lavet gennem August ,og jeg har bestemt ikke kedet mig ..

Jeg har fået en ikke så rar kommentar ,og sært nok så kan EN kommentar vælte hele min verden ,når jeg så samtidig får 30 positive kommentar .. Sådan burde det ikke være .. og jeg forstår ikke dem der bruget tiden til at belære andre ... 

Nå men det var en anden side af medaljen ..

Ses i morgen ,hvor jeg har tænkt mig at sy lidt :-)

Kommentarer

 1. Det er træls med negative kommentarer. Jeg håber, du kan glemme den :-)
  Det har været hyggeligt at læse med i den første måned ved dig, og jeg glæder mig til at se, hvad du finder på i september <3 God weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise ... jeg må glemme den kommentar og i morgen tænker jeg ikke mere på den :-) Så dejlig du følger med her :-) tak og god weekend til dig også ..

   Slet
  2. Ja glemt den dumme kommentar :) og god weekend. Kh Birgitte

   Slet
  3. Kære Birgitte .... ja den skal glemmes og vidrer i livet :-) tak og god weekend :-)

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk