Fik lidt "arbejde" med hjem #51
Min datter er begyndt på en teaterskole ,som ligger på hendes skole og hun elsker det og jeg elsker ,at hun elsker det :-)

Jessica er genert og meget stille, og har svært ved det sociale ,og jeg har tit ønskede hun kunne starte på noget som ala teater.. I mange år har jeg spurte hende ,om teater var noget for hende ,men hun har sagt nej hver gang ,så jeg opgav at spørge mere .. 
Og lige pludselig kom hun hjem en dag og sagde .."mor jeg vil starte på teater" jeg var mundlam ,men jublet for nu ville hun selv og der går hun nu og er så glad for det ... Teateret syr selv deres kostumer ,med hjælp af børn og forældre ,og her kommer jeg ind i billede ... og vil meget gerne gi en hjælpende hånd .. Så jeg fik en opgave og har syet 9 små veste og skal sy en kåbe til en hovede person ... 
Den er jeg i gang med og viser det i en andet indlæg ,der kommer en anden dag ...
Men hvor er det dejligt ,at nogle andre ud over min familie kan bruge min hjælp og jeg bliver udfordret kreativt ... :-)

Ses i morgen og se solen er fremme :-)

Kommentarer

 1. Der er ikke noget skønnere end når ens børn er glade <3 Dejligt, at du involverer dig i hendes interesser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise .... det er lykken når børn er glade og jeg ligger mange timer i mine børn :-)

   Slet
  2. Kære Helle, bedre kan man heller ikke bruge sin tid <3

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk