Jeg har en hund #61

Jeg har en mobs ,som hedder Coco den er familiens lille kæledække ,og vi elsker den .
Den er en glad hund og meget kærlig og elsker andre mennesker.
Andre hund skal hun lige se an ,om hun gider at hilse på :-)
Jeg er dens madmor og det er mig hun er mest knyttede til ,vi sover sammen ,vi sidder sammen ved computeren og sofaen ,og når jeg syr så skal hun helst ligge helt ved siden af symaskinen ,og når jeg tager billeder så vil hun også være med ... Hun holder mig ved selvskabt når jeg laver mad ,og når jeg går i bade sidder hun trofast og holder øje med mig.
Hun er også med ,når jeg støvsuger eller vasker tøj ,og hun er vild med, når jeg vasker gulv.
Ok jeg elsker den hund :-)

Når ,med jeg ville vise jer havde syet dette lille sæt tøj til mit barnebarn ,og jeg kunne ikke beslutte mig for ,om der skulle knapper i eller lynlås !!!


Men ses i morgen til mere storytime :-)

Kommentarer