Når man har en drøm og Bæredygtighed #56

Jeg har i mange år ville designe mit eget tøj mærke ... sy det selv og lave det unik ... men der er et men for og mange forhindringer på den vej ..
Det kræver penge at starte noget op ...
Det kræver overskud ...
Det kræver tid ...
Og lige nu har jeg intet af dette ...
Jeg har mange ideer og jeg ved hvad jeg vil ...

Bæredygtighed :
Som ung elskede jeg at får det helt nye tøj ,at være med på moden, ligne de andre, ikke være anderledes ... Jeg kunne godt lide at se smart ud ,men det havde jeg ikke penge til ,så da jeg var 13 år begyndte jeg at sy noget af mit tøj selv,eller lave det om jeg havde .. Min mor fik stik piller ang. Mig, for hvordan havde vi råd til det tøj jeg gik med !!! nok fordi jeg lavede det selv ,eller købte det i genbrug og derved lignet jeg ikke alle andre ..
et eks. da jeg var ca 13-14 år var cowboybukser meget populært og det var så smart med svaj forneden og med stjerner .. De kostede en formue dengang ,,, dem måtte jeg ikke få ,så jeg tog et par gamle cowboybukser og klippede dem op til knæet og satte en stykke stof ind i og syet stjerner på ,så var jeg med på moden ..

Jeg har ingen intentioner om at være mode designer og skulle finde på nye modeller og nyt hele tiden ,for her tænker jeg på vores jord og jeg tænker på at genbruge det der findes af tøj ingen vil bruge mere ,så jeg vil sy det om eller genbrug stoffet på nye måder. ..
Nå men jeg vil drømme videre ...

Ses i morgen :-)

Kommentarer

  1. Hvor er det en dejlig drøm, du har <3 Jeg er vild med, at du er så dygtig til at genbruge tøj, det er virkelig lækre ting, du får skabt ud af gamle ting <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Louise ... glad for at nogle kan kide hvad jeg får syet :-) tak

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk