Rasputin #57Jeg blev spurgt om jeg ville sy et kostume til min datters teater skole ..
De skal lave et teater stykke om Anastasia fra Rusland og en af kareterne som også er i stykket er Rasputin og her blev jeg spurgt om jeg ville sy en jakke/kappe.
Jeg fik et mønster og stof og de der dyr ( de ægte ,men de er gamle) ellers fik jeg frie hænder til hvordan jeg ville lave den …
Jeg tænkte – Troldmand – Rusland – farlig – grusom mand – kulde –
Jeg googlet Rasputin så på billeder af ham … Han ser faktisk ikke farlig ud … han ligner en Russisk bonde fra den tidsalder .. i de film der er lavet om ham er han blevet beskrive som ond – snedig – og et ønske om magt … om han var sådan ved jeg ikke … jeg ved kun det jeg kan læse mig frem til i historien.

Men her kan du se hvad jeg fik lavet 😊

Ses i morgen :-) 

Kommentarer