Storytime del 1 #41

Min historie starter 30-12-1961 eller den starter vel 8 månder før jeg bliver født ..da jeg er født før tiden ...

Min mor dengang 18 år gammel ,møder min far 19 år og som jeg har hørt ,var de meget forelskede og naive .. min mor troede ikke hun kunne blive gravid ,da hun ikke var gravid den første månede de kendte hinanden ,men ak hvor naiv kan man være .. men gravid blev hun og jeg tror de var glade i meget få uger .. for det skulle ikke vare ved ,da min fars forældre ikke så en fremtid i min mor, og fars forhold ... så da min mor var ca 2 månede henne fandt min far en anden (det er noget jeg har hørt) denne anden kvinde havde andre forbindelser og kunne love min far et job, og i 1960 var det vel meget atriktivt end en gravid kvinde ,der kom fra fattige kår, så mens han havde min mor ,havde han også en anden ..Da min mor fik nys om dette ,så blev hun meget ked af det og gik fra ham ..
Min fars anden dame vidste godt det med min mor ,så det var en lidt 3 kant drama eller der var ikke noget drama ... min mor blev enlig mor og min far fik 2 piger .. den ene af dem er 7 måneder ynger end mig og den anden er 2 år yngre end mig ... jeg har mødt de 2 piger/damer ,som er mine halv søster og der er ingen bitterhed mellem os ,og jeg ville ønske at vi havde vokset op sammen ,eller havde kendt hinanden som børn ... jeg er ene barn og jeg har ønskede min søskende hele mit liv .
Nå ,men tiden går og jeg ved også jeg har en bror og en lille søster ,som min far har med en helt 3 kvinde, så jeg er langt fra ene barn :-)
Jeg har ikke som sådan kontakt med min far ,andet jeg har talt med ham meget få gange i mit liv ... han er ikke min far ,han er bare en person der var med til at lave mig :-)
Jeg er ikke sur eller ked eller skuffede over det med min far, og jeg er meget glad for ,at jeg har mine 2 søstre ,som venner på facebook :-)
Jeg skal besøge min far i dette år ,da jeg har brug for noget fra ham ,så jeg kan komme videre i mit slægt forskning og det er hans DNA ,som jeg kommer meget mere ind på senere ....Han ved det godt og har sagt ok til at jeg kommer og alt det med DNA..
Og jeg vil vildt gerne se mine 2 andre søskende ,som min far har kontakt til ...

Hver søndag vil jeg komme med lidt storytime fra mit liv .. for blogge skal ikke kun gå ud på ,at sy og sy og sy hehe

Hvis du vil spørge mig om noget så fyr løs ...

Ses i morgen :-)

Beklager stave fejl ,men jeg er ordblind og jeg var for doven til at rette mine fejl :-)MIG

Kommentarer

  1. Sikke en historie. Håber du får kontakt med de andre søskende og dit projekt kommer fremad. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Birgitte .... jeg håber så meget at se de 2 andre søskende jeg har og ja det er noget af et projekt :-)

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk