Storytime del 2 #48

Mig og Min Mor

Når jeg ser på disse billeder så syntes jeg min mor havde den fedeste tøj stil ... Mor du er super flot og jeg elsker dig :-)

Der stod min mor så 19 år og med et lille barn ude på gaden .. og måtte flytte hjem til hendes mor og far i en lille lejlighed i Søborg .. det var ikke sjovt men de tog i mod hende .. Det sted vi boede i var husvilde bolig det vil sig midlertidig  boliger og dette hus er også revet ned nu … Det var usle lejligheder med wc i gården og når man skulle vaske så var det med ru kedler og vaskebræt .. intet bad det var ved vasken og en klud med sæbe .. meget små rum og brændeovn … super koldt om vinteren .. jeg var meget syg hver vinter og min mor har sagt at min mormor og morfar var meget fattige og min mormor gemte stege fedt på stegepanden natten ovre ,og om morgen var der muse spor i fedet .. !!! men det overlever man ..
Jeg boede sammen med min mormor og morfar og min mor i ca. 1 år.
 Året efter så havde min mor fundet en anden mand ! De gifte sig ,for dengang var det letter at får en lejlighed hvis man var gift .. Vi flyttede ned i en lille lejlighed på samme vej ,som min mormor og morfar ,der boede vi et lille år ,for derefter at flytte til Bagsværd i en lidt bedre lejlighed ..
Manden min mor blev gift med husker jeg ikke, andet end det jeg har fået fortalt ... han var en del år ældre og drak meget .
Han solgt inventar og smykker og drak det hele op  ... Sommetider drak han det hele op så de ikke havde til mad eller husleje ... Tror ikke min mor var lykkelig i dette ægteskab ,kan se på billederne at hun var tynd og trist .. men hun så stadig godt ud .. jeg husker ikke ,hvor længe dette ægteskab holdt ..tror ca 3 år ... og han er ikke savnet !! min mor siger han er død for længe siden ... Min mor kom ud af dette med en stor gæld og måtte arbejde extra de næste par år og herefter var jeg alene med min mor i et par år.
Så her slutter 2 del af mit liv med en mor på 23 år ,som havde været igennem et svigt fra min far og gift med en anden mand ,der drak ,og lille mig ... mit liv har aldrig været kedeligt :-)

Ps.Efter jeg var født ,ville min far ikke vedkende sig mig ,så de var ude i blod prøver og i retten .. og jeg var min fars datter ...

Du kan læse første del her.

Ses i morgen :-)

Kommentarer

 1. Sikke da en barsk start på livet, du fik. Din mor er en meget smuk dame <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise ... Ja livet er desværre ikke nemt for alle men jeg har det godt i dag :-) og så siger jeg tak fra min mor for de pæne ord til hende :-)

   Slet
  2. Kære Helle, det er dejligt at høre, du har det godt i dag <3

   Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk