Storytime del 3 #55Finn, Finn pølse skind !!!! Ej nu skal jeg være sød og ikke mobbe Finn min første kæreste ,men i børnehaven i Bagsværd i 1975 var ok at kalde hinanden øge navne og mobbe ,det var før antimobning .
Jeg blev i mange år kaldt Helle belle frikadelle og jeg hadet det !!!
Men tilbage i børnehaven og Finn … husker vi leget far-mor-børn og byggede huler … jeg var mor og Finn var far og dukker/bamser var børn … legen var helt klarlagt ,far gik på job og mor gik hjemme med børn .. bom ! Finn gik ud af hule og gav mig et kys ( mit første kys ) (tante kys) jeg ved ikke, hvor han gik hen ,men jeg sad der i hulen og lavet mad !!! og passede børn.. …
Jeg husker køjeseng ,hvor vi sov til middag og vi fik Buddinge (som jeg hader selv den dag i dag, gult blæver) og agurk (jeg kan ikke tåle agurk) men den gang skulle vi spise ,hvad der var på borderet .. Bom ..
Da jeg var 5 år ,kom jeg i skole og på fritidshjem ,som ikke lå lige ved skolen .. jeg kom for sent næsten hver dag til skole ,for jeg skulle se på butikker .. ta selfie i de der gamle fotoautomater ,hvor man tog pas billeder … jo jo der var meget på min vej ,der skulle opdages .. ( jeg fatter ikke min mor den dag i dag) min mor og jeg har talt om dette .. Helle 5 år alene på gaden ..den havde ikke gået i dag !!!
Men jeg overlevet uden mén og ulykker …
Jeg husker ikke ,hvor Finn blev af efter børnehave … Men jeg kastede min kærlighed på 2 drenge ,Max og Jovani de var en del år ældre end mig ,men de var så seje og populær blandt de andre børn …  
Der var dage, hvor jeg ikke gik i fritterne ,så tog jeg hjem – jeg var nøgle barn ,som det hed den gang .. det var bare en nøgle i snor om halsen … Eller jeg tog hen på min mors arbejde .. der sad jeg så og spiste oste madder og læse i bøger .. Min mor har arbejdet så mange steder ,så jeg kom på mange fabrikker .. der var Dandy fabrikken (tyggegummi) og en sko fabrik eller et blad forlag ,og,og jeg husker ikke alle !!! Det var dengang børn var velkommen på fabrikker og vi gik rundt blandt maskiner og de andre der arbejdet der.. Den havde ikke gået i dag .
På billede kan man se mig sidde ved siden af Finn og bag mig står Yvonne ,hendes far var bager og hende var jeg gode venner med indtil hun lokkede mig til at stjæle tyggegummi fra Irma .. så måtte jeg ikke gå med hende mere : bom !!!

Jeg var nu ene barn og boede sammen med min mor … (enlig mor )det var ikke vel set i 1970 serne .. men mere om dette for nu kommer vi til min skole tid … næste gang !


Ses i morgen 😊

Del 1 her
Del 2 her

Kommentarer