Syr man stadig i fløjl #40


Det mange år siden ,jeg har syet i fløjl .. jeg kunne ikke lide fløjl som barn og ung ... gik ikke i fløjl ,hvis jeg kunne undgår det og har ikke givet mine børn fløjl på ,tror kun min søn født i 1986 havde fløjl-buks ,som helt lille ...chok !!!
Men jeg fik noget fløjl foræret ,og så måtte jeg lige ud i at sy fløjl (hvorfor hedder det fløjl ??) når men ,så måtte det blive enten en smækbuksedragt eller jakke, kan ikke se andet for mig ,syet i fløjl ...
Jeg har snyt lidt .. jeg har foto-snyt med det ,der står på buksen .. jeg har tænkt mig ,at lave det i strygestof  og stryge det på buksen ,som det der står.
Gå det an, at putte et barne i disse bukser ano 2017 eller er det noget man gik i, i 1970 !

Men hej hej ses i morgen :-)

Kommentarer

  1. De er super skønne, og jeg synes helt klart, at fløjl er meget undervurderet :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Louise ... Tak :-)

      Slet

Send en kommentar

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk