Gå videre til hovedindholdet

GenbrugsDesign

kommer snart

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Fra Brudekjole til Konfirmations kjole

Jessica og jeg fandt denne brudekjole i genbrug, vi gav 250 kr for den , den fejler intet udover nogle pletter/skjolder ,som jeg har fået væk i vask. Det er en Lilly brudekjole og vi har søgt på google om vi kan finde ud af, hvornår den er fra, vi fandt en der ligner fra 1960, men denne kan godt være fra 1970 eller 1980 .. og hvis der er en, der læser dette indlæg og genkender denne kjole og ved hvornår den er fra ,så må man meget gerne skrive dette i en kommentar :-)  Der følger desuden 2 underskøjter med den så der er fyld i kjolen ...Vi tænker, at omdanne den til en konfirmations kjole til Jessica til næste år. Den er for stor til hende og det er en fordel ,så kan vi lave den mindre og korter ... Der er en del der skal tages af den, så som den store blonde krave og den store sløjfe bag på + blonde forneden. Hun vil meget gerne har en kjole med fylde ,så vi genbruger de 2 skøjter ... de store ærmer er vi ikke glade for ,så der er vi gået i tænke box .. så vi går stille frem og tilpa…

Farmor vs Mormor

Er der forskel på at være mormor og farmor !!!
Ja det mener jeg der er ... forskellen er der når kvinden er gravid ... en mor med en datter der er gravid føler sig tætter på datteren og derved barnebarnet ... der er en farmor lidt ude, da hendes søn jo ikke forandret sig ... men efter følgende er der ikke den store forskel og jeg håber at når lille Zoey en dag ikke bliver ammet mere, så kommer farmor og kysser og krammer og forkæler hende helt vildt og jeg håber, jeg komme til at passe hende når hendes forældre vil ha fri :-)
ja jeg har leget lidt med billederne af den søde og smukke lille pige ..

DIY på sommer dyne eller vattæppe

 Jeg har lavet en DIY på, hvordan jeg syr mine sommerdyner/vattæpper. 
 Her er den dyne jeg bruger til at lave vattæppe af ...købt i Ikea til 19 krdenne her
 Jeg ligger dynebetrækket som jeg har vendt på vrangen oven på så det passer i hjørnerenerne. så syr jeg ned langs først den ene side og der næst anden side og så i toppen.
Gamle betræk er en del korter end nyere betræk, så der må klippes af ..
 Jeg syr efter dyne betrækkets søm ....
 Når jeg har syet de 3 sider så klipper jeg ..  derefter vender jeg dynen og lukker af for neden ...
 Jeg ligger dynen dobbelt sammen og tegner lidt streger med blyant ,som du kan se på billedet ,så syr jeg ned gennem midten og derefter rundt om hele dynen .... så er der et stk. sommer dyne til en meget billige penge og vattæpper/sommerdyner kan man bare ikke få for mange af. 
Dynebetrækket er et jeg har arvet efter en gammel farmor ... og jeg har 2 af disse ...
Jeg sælger mine vattæpper/sommerdyner for 100 kr + porto ...