18.10.19

Blogger - fællesskab

Tror det var i 2007 eller 08 jeg startede min blog .. der omkring ... jeg begyndte også læse med hos andre blogge, og det var skide hyggeligt .. Mange var kreative, andre lavet mad og nogle viste deres børn frem, der var mange former for bloggere .. Så begyndt der kommer blognetværk frem ,de samle de blogge der havde flest læser, og så kunne de tjene penge på reklame .. Mange skrev ikke af lyst men af nød . om ting og sager ... det blev uinteressant   ... Der gik ikke mange år så stoppe mange med at blogge, for så overtog facebook og instagram og dem der stadig havde mange læser var i netværker ... Intet ondt om dem .. Sådan er det bare ... Men de fleste kreablogger er væk nu, og der er mange mode blogger og makeup blogger og så er der rigtigt mange reality blogger.

For ca 2 år siden, kom jeg i et blogger netværk, det havde jeg savnet så meget .. desværre gik det ud på at tjene penge, hvilke er fint nok, men dem bag ville tjene penge fra deres blogger, og de blogge der havde mange læser, blev fremhævet ... Jeg forstår det godt, med det var bare ikke det jeg ville ... Jeg ville bare være en del af et fællesskab ... Men desværre det findes ikke .. Så nu er jeg alene her på min blog IGEN.
Jeg savner stadig et netværk af blogger , men da det ikke findes, og der ingen ønsker om dette er , ja så er det bare sådan.

Jeg super glad for mine 2 læser :-)

Og jeg vil med tiden vise, hvad jeg har syet - strikket - hæklet ... og håber en eller 2 vil kikke med..

SES


PS.  Jeg har lige opdaget at der stadig er en del kreablogger ... jeg undskylder jeg tog fejl :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg har blogget lidt on and off i flere år.
  Jeg blogger når tiden er til det og lysten ikke mindst.
  Jeg har ofte(specielt i off perioderne) overvejet helt at stoppe, men har ikke helt kunnet slippe det.
  Såååå vi er da lidt tilbage og jeg vil gerne se med her;0)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila ... jeg har holdt en meget lang blog pause , men jeg har savnet det så meget. glad for du kikker med :-) tak og god søndag.

   Slet

Ordet er dit og jeg bliver så glad for din mening :) hvis du ikke kan ligge en kommentar så kan du skrive til mig på helle@mody.dk